Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği projeleri 19 ilçede de vatandaşların hizmetine sunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelere çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler kazandırılıyor. Son olarak Gündoğmuş Özgür Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakım Evi hizmet vermeye başladı. 
ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERİYOR
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şubesi Müdürlüğü’ne bağlı Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde ücretsiz verilen eğitim 2.5 - 6 yaş aralığındaki çocuklarla devam ediyor. Hafta içi her gün öğretmenler eşliğinde çeşitli etkinlikler yapan çocukların oyun becerileri gelişiyor, sosyalleşmeleri sağlanıyor. Keyifli saatler geçiren çocuklar hem eğitim alıyor hem de eğleniyor. 
AİLELER DE MUTLU
250 metrekarelik alanda 2 katlı binada 4 sınıftan oluşan Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi, oyunlar, şarkılar, danslar, hikayeler, etkinlikler, resimler, drama ve konuşma yoluyla çocukların; sosyal, kültürel, kişisel, duygusal gelişimlerine destek olunuyor. Çocukların okula hazır hale getirildiği kreş ve bakım evinden Gündoğmuşlu aileler de çok memnun.