Manavgat ve Gündoğmuş bölgelerinde yangın felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye sosyal desteği sürüyor. Yangından zarar gören bölge halkı ve yangın bölgesinde çalışmaya devam eden itfaiyeci, ormancı ve güvenlik kuvvetleri için 3 öğün yemek veriliyor. Manavgat’taki mobil aşevi ve Gündoğmuş Kültür Merkezi’nin altında oluşturulan aşevinden her gün 3 öğün yemek ve kumanya hizmeti veriliyor.

Alanya’da Midibüs Dönemi! Amaç Mağduriyetleri Ortadan Kaldırmak Alanya’da Midibüs Dönemi! Amaç Mağduriyetleri Ortadan Kaldırmak

GÜNDE 14 BİN 500 KİŞİLİK YEMEK

Manavgat’taki mobil aşevinde 3 öğünde günlük toplam 4 bin 500 kişilik yemek ve 1000 kumanya hazırlanıyor. Hazırlanan yemekler ve kumanyalar 3 öğün her gün 30 noktaya gönderiliyor. Gündoğmuş’taki aşevinde ise 3 öğünde günlük 9 bin kişilik yemek çıkartılıyor. Gündoğmuş Kültür Merkezi’nin altında oluşturulan yemekhanede Gündoğmuşlular belirlenen saatler arasında yemeklerini yiyebiliyor. Gündoğmuş’ta 6 noktaya da yemek servisi yapılıyor. Manavgat ve Gündoğmuş’ta toplam günlük 14 bin 500 kişilik yemek çıkıyor.