Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel'i ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'i kapıda karşılayan Yücel sonra Böcek ile birlikte makamına geçti.

"BİRLEŞTİRİCİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"

Ziyarette konuşan Adem Murat Yücel, "Şeref  verdiniz. Daha çok gelirseniz daha çok mutlu oluruz.  Salgın dönemi. İnsanların sağlığı çok önemli. Sizler de bizler gayret ediyoruz. İnsanların mutluluğu için çalışıyoruz. Bu dönemde çok yardımcı oldunuz. Sağ olun. Biz de güzel işler çıkarmaya çalışıyoruz. Hal konusu gündeme geliyor. Halin yapılmasından çok kullanılabilmesi önemli. Ben hallerin tek çatı altında toplanması yanlısıyım. Bunu yaparken ötekileştirme olmamalı. Bir katı atık tesisine dökümler yapıldı. Siz de bu konuda elinizden geleni yapıyorsunuz. Planlamalar temel altyapılar ile ilgili elinizden geleni yapıyorsunuz. Birleştirici kucaklaştırıcı şekilde çalışıyoruz" dedi.

"HİÇBİR BELEDİYEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK"

Böcek de,  "Faaliyet raporu geçti. Tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum. 26 yıllık siyasi dönemde hiçbir belediyeyi ötekileştirmeden çalıştık. Siyasette hasseten olmaz. Cadde sokak konuları gündeme geldiğinde Alanyanın cadde ve sokağı Alanıya'nın olacak dedik ve o şekilde başladı. Kent, kentli adına çalışıyoruz. Antalya,  Alanya hepimizin. Ben bu dostluğumuz kardeşliğimizin devamını diliyorum. Sizlerle çok güzel çalışmalar yapıyoruz. İnşallah eylülde enerji ve geri dönüşüm ile ilgili çalışmalar yapacağız" diye konuştu. Ziyaret sonunda Böcek, Yücel'e tatlı ikram ederken,  Yücel de Böcek'e Alanya Belediyesi tarafından basılan kitaplardan hediye etti.