Basın toplantısında Kulüp Başkanı Mehmet Selvi kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Geçen hafta pazar günü 2. Amatör kümede karşılaştıkları Çakallıklıspor müsabakasında maçın son dakikalarına doğru rakip takımın hakeme yaptığı çirkin ve fair play dışı davranışı kınadıklarını kaydeden Selvi, hakeme de geçmiş olsun dileklerini iletti. Amatör sporcuları ligde elde ettikleri başarılardan dolayı da kutlayan Selvi, antrenörlere teşekkür etti.  Selvi güreşte de Antalya’da bir numara olduklarını ifade ederek, maddi manevi destekleri için Başkan Şahin’e minnet duyduklarını söyledi.

Teknik konularda bilgiler veren antrenör Mevlüt Çırpan “Futbol branşında U 11, U 12, U 13, U 15, U 16, bu yıl itibari ile 2. Amatör Lig müsabakalarında ve yaş gruplarında Türkiye Futbol Federasyonu ve Antalya Amatör Spor Kulüpleri tarafından düzenlenen yerel lig müsabakalarında 160 lisanslı, 150 ücretsiz spor okulu etkinliklerine katılan sporcu kardeşlerimiz olmak üzere 300’ün üzerinde futbolcuya eğitim vermekteyiz.” diye konuştu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise yaptığı açıklamada; “Sporcularımıza belediye olarak elimizden gelen imkanı sağlıyoruz. Çocukların, gençlerin zamanlarını iyi geçirmelerini istiyoruz. İlçemize yeni tesisler kazandırdık, spor kompleksimizin inşaatı da inşallah yakında başlayacak. Spor kulübümüzdeki gençlerimiz fırtına gibi esiyor. Okullarımız da sporda oldukça başarılı. Aksu’da ciddi bir potansiyel var, hep birlikte sporcularımıza sahip çıkmalıyız.” dedi.