Konya’nın ilçesi olan Alanya’nın komşusu Bozkır’ın Belediye Başkanı Sadettin Saygı bugün Alanya çıkarması yaptı. Başkan Saygı’ya ziyaretlerinde MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran ile aslen Bozkırlı olan MHP Alanya Şekerhane Mahallesi Başkanı Ali Balta ve MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Çiçek eşlik ettiler.

İLK DURAK BAŞKAN YÜCEL OLDU

Başkan Saygı’nın ilk durağı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu. İki komşu belediyenin başkanları hem yapılan çalışmalar üzerine istişarelerde bulundular hem de gündeme dair sohbet ettiler.

TÜRKDOĞAN’A ZİYARET

Başkan Saygı ve beraberindekiler daha sonra MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldiler. MHP İlçe Binasında gerçekleşen ziyaretle ilgili Türkdoğan, “Komşumuz Bozkır Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Saygı’da tüm MHP ailesine teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

YEDİ GÜN HABER ZİYARETİ

Bozkır’ın başarılı Belediye Başkanı Sadettin Saygı daha sonra İnternet Gazetemiz Yedi Gün Haber’i ziyaret etti. Yedi Gün Haber İmtiyaz Sahibi Avni Erdoğan ve gazetemizin çalışanları ile sohbet eden Başkan Saygı, Alanya haberlerini yakından takip ettiğini, Yedi Gün Haber’in de oldukça başarılı bir grafik çizdiğini belirterek, tüm ekibi tebrik etti.

“ALANYA’YA SEVGİ VE SAYGIMIZ BİTMEZ”

ALKÜ’nün Gurur Günü ALKÜ’nün Gurur Günü

Yedi Gün Haber’e ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Sadettin Saygı, “Alanya eskiden beri bizim kardeş ilçemizdir. Yıllardır birbirimize sevgi ve saygı ile bağlıyız. Biz Alanya’yı ve Alanyalıları hep sıcak karşılamışızdır. Aynı toprakların insanlarıyız. Bugünde kardeş şehrimizde ziyaretlerde bulunduk. Bizleri büyük bir içtenlikle ağırlayan Alanya Belediye Başkanımıza ve MHP İlçe Başkanımıza da bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

“BOZKIR’IN SUYU SERT İNSANI MERTTİR”

Yedi Gün Haber İmtiyaz Sahibi Avni Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Başkan Saygı, “Avni kardeşimiz daha önce Bozkır’a gelip bizleri ziyaret etmişti. Bizde çok sevdiğimiz kardeşimizi ziyaret ettik. Kendisine teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalarını yakından takip ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Erdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bozkır’ın başarılı Başkanı Sadettin Saygı bizleri ziyaret ederek gururlandırmıştır. Bozkır’ın suyu sert insanı mert derler. Bunun en büyük kanıtı da başkanımızdır. Hem kendisine hem de MHP İlçe Başkanımız Ata Küçükduran’a teşekkür ediyoruz.” dedi.