Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel batı Alanya için verdiği asfalt sözünü tuttu. Sabah saatlerinde Okurcalar Mahallesi’ndeki çalışmaların startını veren Başkan Yücel, batı bölgesinde 27 mahallede asfalt çalışmalarının yapılacağını müjdeledi.

Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bölgede bir yandan asfalt hazırlığımız sürerken diğer yandan yolları genişletiyor ve asfaltı hızlı bir şekilde yapıyoruz. Batı mahallelerimizde yol, asfalt ve altyapı noktasında vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini en hızlı ve etkin şekilde yerine getirmek için ekiplerimiz gece gündüz sahada görev yapıyor. Sezon içerisinde 70 kilometrelik yolu kaliteli ve konforlu bir ulaşım için hazır hale getireceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

DOĞU İÇİN ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR

Batı Alanya’nın yüzünü güldüren Başkan Yücel daha sonra doğu bölgesine giderek asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Toplam 19 mahallede yapılan 110 kilometrelik çalışmaların tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını belirten Yücel, “Yatırımlarımızın hızla sürdüğü Doğu bölgesinde ekiplerimizle incelemelerde bulunduk. 19 mahalle arasında ulaşımı sağlayacak toplam 110 kilometrelik asfalt çalışmamızı kısa süre içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Demirtaş ve bölge halkına hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.