Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yangınların çoğaldığı ve adeta seferberlik ilan edilen zorlu süreçte vatandaşın yanında oluyor. Makamında oturarak yönetim yapmayı sevmeyen Başkan Yücel, sahada halkla birlikte olarak başarılı bir yöneticilik örneği gösteriyor.

Başkan Yücel, dün Manavgat'ta çıkan yangının söndürülmesi için 4 arazöz ve personeliyle destek verdi, kendisi de bizzat Manavgat'a gidip, olay yerinde denetleme yaptı, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’le görüşen Başkan Yücel, her türlü imkanla yanlarında olduklarını söyledi.

TÜİK’in Verileri Korkuttu! 2 Buçuk Milyon Genç İşsiz Durumda TÜİK’in Verileri Korkuttu! 2 Buçuk Milyon Genç İşsiz Durumda

PLASTİK KASAYA OTURDU

Akşam saatlerine kadar Manavgat'ta bulunan ve çalışmaları bizzat takip eden Başkan Yücel, Alanya'nın Demirtaş ve Beyreli mahallelerinde yaşanan yangın haberini alınca yeniden Alanya'ya döndü. Alanya'da yangın yerine gidip, araç ve personel ile yangının söndürülmesi için destek veren Başkan Yücel, yangının kontrol altına alınması sonrası Beyreli'de vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yücel, tekrar bu tarz yangınların yaşanmaması için herkesi dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti. Vatandaşların plastik kasada oturduğunu gören Yücel, kendisine getirilen sandalyeyi istemeyerek halkla birlikte plastik kasaya oturdu. Yücel’in bu davranışı Beyreli halkının takdirini topladı.