Alanya Belediyesi’nin Haftalık Olağan Encümen Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, toplantı sonrası bir basın açıklaması yaparak gündemi değerlendirdi.

Turizm Haftası nedeniyle tüm turizm çalışanlarına hayırlı bir sezon dileyerek sözlerine başlayan Başkan Yücel, “Mevcut pandemi koşulları biraz bizim turizmi öteledi. Her şeyden önce sağlığımız geliyor. Bu hafta yeni genelge yayınlandı. İç İşleri Bakanlığı’ndan gelen genelgeye göre çalışma saatlerimiz sabah 10.00’la 16.00 arasında oldu. Bu saatler arasında bizde mesaideyiz. Tüm kurumlara çağrı yapıldı ve bizde Alanya Belediyesi olarak bu çağrıya uyuyoruz. Tabi dışarıdaki personelimiz pandemi koşulları çerçevesinde mesai saatlerinde ufak değişikliklerle 24 saat halkımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam ediyorlar. Vatandaşlarımız belediyemizi 7/24 arayabilirler, bir mazuratı olan, herhangi bir önerisi olan çözüm masası aracılığıyla bizlere ulaşabilirler. Yine maske, mesafe ve hijyen kurallarına herkesi uymaya davet ediyorum. Son günlerde vakaların arttığını görüyoruz. Birçok eşimizi, dostumuzu kaybettik. Hem vebal almamak hem de daha sağlıklı yaşanabilir bir şehir için pandemi kurallarına uyalım.” dedi.

Başkan Yücel, Şehitler Haftası nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi anarak sözlerini tamamladı.

Demirtaş Halkından 8 Aydır Yapılmayan Yol İsyanı Demirtaş Halkından 8 Aydır Yapılmayan Yol İsyanı