Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cebeli Tepesi’ne seyir terası yapılacağının müjdesini verdi. Başkanı Yılmaz, yapılacak seyir terasından Gazipaşa manzarasının seyredileceğini açıkladı. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cebeli Tepesi'nde yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Cebeli Tepesi’ndeki yolları genişleterek vatandaşın daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için başlatılan projenin ilk aşaması olan taş duvar yapımı tamamlandı.

Cebeli Tepesi değişim çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçenin sorunlarına neşter vurmaya devam ettiklerini söyledi. Başkanı Yılmaz, sorunları tespit ederek çözmeye devam ettiklerini belirterek, “Cebeli Tepesi değişim projemizin ilk kısmını tamamladık. Bir an önce yol genişletme çalışmalarımızı bitirip, birçok aracın rahatlıkla park edebileceği 1500 metrekarelik otopark çalışmasını hayata geçireceğiz. Cebeli Tepesi'nde yıllardır sorun olan otopark sorunu kısa sürede çözüme kavuşacak” dedi.

CEBELİ’YE YENİ PROJE

Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek

Cebeli Tepesi’nde çalışmalar devam ederken Başkan Yılmaz, “Altyapı, yol genişletme ve otopark çalışmalarımızı tamamladıktan sonra tepemize bir de seyir terası kazandıracağız. Hem ilçe halkımız, hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz Gazipaşa’mızın en güzel manzarasını terasımızdan izleyebilecekler. Projemiz şimdiden Gazipaşa’mıza hayırlı olsun” dedi.