Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında belirlenen yaş grupları ve riskli meslek gruplarıyla başlayan aşılama süreci kesintisiz devam ediyor. Aşılama sırası gelen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da ilk doz aşısını yaptırmak için Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Aşı olan Başkan Yılmaz, sağlık personellerine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.

“Aşı olmayı ihmal etmeyelim.”

Aşı olduktan sonra açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “ Sevgili Hemşehrilerim, Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu aşı öncelik sırasının gelmesiyle, bugün Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  ilk doz Koronavirüs aşımı oldum. Bizi virüsten koruyup, bir an önce bu sürecin bitmesini sağlayan en önemli noktalardan biri  aşı olmaktır. Aşı olmayı ihmal etmeyelim. Aşı öncelik sırası gelen vatandaşlarımızın randevu alarak, aşı olmalarını önemle rica ederim.”  sözleriyle vatandaşları aşı olmaya davet etti.

“Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmayalım.”

Başkan Yılmaz konuşmasında “Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim. Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize, alacağımız tedbirlerle ulaşacağız. En kısa zamanda normal günlere dönmeyi temenni ediyorum. Bu vesileyle gece gündüz çalışan sağlık personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek özellikle aşı olduktan sonra da salgınla mücadele kapsamında belirlenen tedbirlere uyulması gerektiğini vurguladı.

Bocce Sporunun İhtiyar Delikanlıları Alanya’da Yarıştı Bocce Sporunun İhtiyar Delikanlıları Alanya’da Yarıştı