Çalışanla buluşan Başkan YILMAZ, temizlik personelinin çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Gazipaşa’nın temizliğine çok önem verdiklerini hatırlattı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ yaptığı açıklamada ”Bugün ilçemizin temizliğinden sorumlu personellerimizle sabah 06:45’de bir araya geldik. Bu zorlu görevde onların her zaman yanında olduğumuzu ve yaptıkları işin bizler için ne kadar değer taşıdığını hissetmek/hissettirmek istedik. Her gün Gazipaşa’mız için yılmadan çalışan Temizlik işleri müdürlüğü personellerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız.” dedi ve tüm personellerden gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

BAŞKAN YILMAZDAN ESNAF ZİYARETİ

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ, temizlik işleri müdürlüğü personeli toplantısı sonrası şehir merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan YILMAZ “Esnaflarımızın sorun ve önerilerini yerinde dinledik. Esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. “Maske-Mesafe-Temizlik” kurallarına uyalım, sağlıklı yarınlara hep birlikte ulaşalım. ” dedi.