Alanya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Çalışmalar İncelendi Alanya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Çalışmalar İncelendi

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum." sözüne inançla, bir milletin, vatan sevgisi, kardeşliği, birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya kanıtladığı bir mücadelenin göstergesidir.

106 yıl önce bugün "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımız, vatana sahip çıkma ve özgür yaşama kararlılığımızı güçlü bir inançla ortaya koymuş, tüm dünyada bu milletin var oluş iradesinin yıkılamayacağını kanıtlamıştır. Bu yüzden Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün de en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir. ” diyerek, Çanakkale Zaferi’nin önemini vurguladı.

“Bugün, bizlere düşen en büyük görev, Atalarımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak”

“Bugün, bizlere düşen en büyük görev ise atalarımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak, Çanakkale ruhunun, heyecanını ve kararlığını her zaman yaşatmaktır. “ diyen Yılmaz,

“Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğruna canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” sözleriyle mesajını tamamladı.