Sosyal Belediyecilik anlayışıyla spordan sanata, yol yapımından yaşlı bakım hizmetlerine, halk sağlığından sosyal yardımlara kadar birçok konuda aktif olan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, bu kez de Gazipaşa’da yaklaşık 11 yıldır hizmet veren Gazipaşa Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine çocuk oyun grubu hediye etti. Salıncaklar, kaydıraklar ve tahterevalliden oluşan çocuk oyun grubu hem çocukları hem de velileri oldukça mutlu etti.

‘‘Çocuklarımız hep mutlu olsunlar’’

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Yılmaz çocuk oyun grubunun montaj çalışmalarının ardından bugün saat 14.30’da Gazipaşa Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet eden Başkan Yılmaz ‘‘ Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bizler onların daha güzel şartlarda yaşamaları için çalışıyoruz. Çocuklar oyunlarla büyüyor. Özel çocuklarımızın oyun aktivitelerine daha çok ihtiyaçları var. Çocuklarımızın burada oyun parkına ihtiyacı varmış. Sevgili müdürümüz Nevin Hanım bu ihtiyacı bize iletti. Biz de çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda oyun oynamaları ve sosyal gelişimlerini daha hızlı sağlamaları için oyun grubunu okulumuza hediye ettik. Çocuklarımız burada güzel ve sağlıklı bir şekilde oynasınlar, çocuklarımız hep mutlu olsunlar’’ dedi.

‘‘Biz, velilerimiz ve en önemlisi çocuklarımız çok mutlu.’’

Kaymakam Ürkmezer Yeşilöz İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti Kaymakam Ürkmezer Yeşilöz İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Sohbet esnasında konuşan Gazipaşa Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nevin Aydemir ‘’ Biz burada özel çocuklarımızın hayata daha güzel adım atabilmeleri için birebir eğitimlerle çalışmalar yapıyoruz. Velilerimizin duyarlılığı, sevgisi ve bizim de desteğimizle çocuklarımız sosyal yaşantıda daha güzel yol alıyorlar. Bu süreçte bize her zaman destek olan Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’dan çocuklarımız için oyun grubu talep etttik. Sağ olsun bizi kırmadı. Çocuklarımız parkın yapıldığını görünce çok sevindiler. Bütün çocuklarımızın rahat kullanabileceği bir park oldu. Biz, velilerimiz ve en önemlisi çocuklarımız çok mutlu. Başkanımıza ve bu işte emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ziyaret esnasında okulda bulunan veliler Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali  Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler.