Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Anadolu'ya giderken başlatacağı mücadele için; "Bunlar (İtilaf Devletleri), işte böyle yalnız demire, çeliğe, silah kuvvetine dayanırlar. Bildikleri şey yalnız madde! Bunlar, hürriyet uğruna ölmeye karar verenlerin kuvvetini anlayamazlar. Biz Anadolu'ya ne silah ne de cephane götürüyoruz; biz Anadolu'ya ideali ve inancı götürüyoruz" ifadelerine yer vermiştir. 19 Mayıs 1919 tarihi, maddenin karşısında ruhun, inancın ve kararlılığın meşalesinin yakıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırışının başlangıcı olan bu günü ülkenin geleceği olan Türk gençliğine armağan etmiştir.
Ortaya konulan ruhu, inancı ve kararlılığı devam ettirebilme gayesi içinde olduğumuzu, bir adım dahi geride durmayacağımızı belirterek; ülkemiz gençlerinin bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda emek vermiş tüm atalarımızı minnet ve şükranla anıyorum.”

İsviçrelilerden Flaş İddia! Beypazarı Sodalarında Aşırı Miktarda Bor Tespit Edildi İsviçrelilerden Flaş İddia! Beypazarı Sodalarında Aşırı Miktarda Bor Tespit Edildi