Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, bugün parti binasında ziyaretçilerini ağırlıyor. Başkan Toklu’yu sabah saatlerinde ilk olarak Bucak Mahalle Muhtarı Barış Akdağ ve Mahalle Başkanı Cevat Akdağ, Cikcilli Mahalle Başkanı Süleyman Yaman ile Cemil Kosak ziyaret ettiler. Ziyarette her iki mahalle ile ilgili meseleler görüşüldü.

Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Oranın Adı Artık 'İncirlik Üssü' Değil Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Oranın Adı Artık 'İncirlik Üssü' Değil

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Başkan Toklu daha sonra uzun yıllar partiye mahalle başkanı olarak hizmet veren Veysel Kök’ü ağırladı. Aliefendi Mahallesi’nde AK Parti’yi temsil eden Veysel Kök’e Başkan Toklu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

MÜDÜR MERCANLI’DAN VEDA ZİYARETİ

Balıkesir Bandırma Gümrük Müdürlüğüne atanan Alanya Gümrük Müdürü Orhan Mercanlı Başkan Toklu’yu ziyaret eden bir diğer isim oldu. Başkan Toklu, “Orhan Mercanlı müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” derken, Mercanlı’da bugüne kadar ki desteklerinden ötürü Başkan Toklu’ya teşekkürlerini sundu.