Pandemi nedeniyle Huzurevi’ne giriş çıkışın yasaklanması nedeniyle uzun süredir büyüklerin ellerini öpemeyen Başkan Şükrü Sözen, bu özel günü fırsat bilerek, uzaktan uzağa da olsa büyüklerle sohbet etme imkanı buldu. Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren büyüklerle uzun uzun sohbet eden Başkan Şükrü Sözen, koca çınarlara özenle hazırlattığı hediyeleri pandemi kurallarına uyarak sosyal mesafeli bir şekilde dağıttıktan sonra günün anlamına özel olarak hazırlanan pastayı onlarla birlikte kesti. Huzurevi sakinleri, Başkan Şükrü Sözen’in, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve her özel günde mutlaka kendilerini önemli hissettirdiğini söyledi. Hatırlanmanın ve önemsenmenin her zaman anlamlı olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyüklere her zaman moral ve destek vererek yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Sözen, “Büyüklerimizle bir arada olarak onlarla sohbet edip hayır dualarını almak bizlere güç veriyor. Her fırsatta onların bizim için ne kadar değerli ve önemli olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle uzun süredir büyüklerimizle görüşememiştik. Ancak aldığımız özen izinle tüm kurallara uyarak buraya gelmeyi gönlümüz çok istedi. Onların sağlığı her şeyden daha önemli. Bu gün büyüklerimizle bir araya gelerek onlara moral ve destek vermek istedik. Ellerini öpemedik ama mesafeli bir şekilde sohbet etme imkanı bulduğumuz için çok mutluyum. Tüm büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Onların yüzündeki tebessüm için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Alanya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Çalışmalar İncelendi Alanya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Çalışmalar İncelendi