Kaymakam Ürkmezer Askerlerle Birlikte İftar Yaptı Kaymakam Ürkmezer Askerlerle Birlikte İftar Yaptı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yayımladığı Kurban Bayramı mesajına şu ifadelere yer verdi;

“Değerli hemşehrilerim,

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşanacağı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren, sosyal barışı benimsemiş değerli Manavgat halkımızın, Türkiye’ye örnek olacak paylaşma, kardeşlik, sevgi duygularıyla bayramda birbirlerini kucaklayacaklarına inancımız tamdır. Herkesin dostlukla sevgiyle, ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günün yüceliğinden istifade edeceklerine inanıyorum.

Tüm dünyamızı etkileyen pandemi sürecinin ülkemizde bir nebze de olsa aşılmış olması oldukça sevindirici. Süreç nedeniyle birbirimizden uzak geçirdiğimiz bayramlarımız oldu. Bu bayram özgürce birbirimize sarılmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayacağız. Her zaman olduğu gibi dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. Pandemi sürecinin zorluklarını tekrar yaşamamak için siz değerli hemşerilerimizden virüs tehlikesine karşı dikkatli olmalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına mutlak surette uymalarını rica ediyorum.

Manavgat Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü hizmetin alt yapısını hazırladık. Kurban pazarlarımızda gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapmanız amacıyla hijyen tedbirlerimizi aldık. Halkımızın Kurban Bayramını daha hijyenik, rahat, huzurlu ve sağlıklı geçirmesi ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için ilgili birimlerimizi seferber ettik. Belediyemiz, vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bir telefon kadar yakın olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü ve aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı bir bayram diliyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun, Antalyalı ve Manavgatlı hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.”