Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyaretin ardından Esen ve Özçelik, ilçedeki taksi duraklarını ziyaret etti. Haftada bir gün ilçedeki tüm taksi durakları ve bu duraklardaki taksileri dezenfekte ettiklerini dile getiren Başkan Semih Esen, ayrıca esnafa maske, yüzey temizleyici ve araçlar için güneşlik hediye ettiklerini söyledi. 

TÜM TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Başkan Esen, “Koronavirüs ile mücadelemiz ilçemizde her alanda devam ediyor. Taksi esnafımızın sağlıklı taşımacılık yapabilmeleri için bizler üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde bulunan 21 taksi durağı ve 351 taksiyi haftada bir dezenfekte ediyoruz. Bugün de Niyazi Özçelik başkanımız ve onun yönetimiyle esnafımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında memnuniyetlerini ölçmek istedik. Görüyoruz ki taksici esnafımız yapılan hizmetlerden son derece memnun. Onlara teşekkür ediyorum” dedi

ESNAF DOSTU BİR BELEDİYEYİZ

Bu ziyaretinde taksici esnafına maske, dezenfektan ve araçlar için güneşlik hediye eden Başkan Semih Esen, onlara küçük de olsa destek olmak istediklerini söyledi. “Her zaman söylüyorum, belediyemiz esnaf dostu bir belediyedir” diyen Esen, tüm esnafın bu zor dönemde yanında olduklarını söyledi.