Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabinede Konuştu! ‘’Bu Cinayetin Failleri Hesap Verecek’’ Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabinede Konuştu! ‘’Bu Cinayetin Failleri Hesap Verecek’’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bugün Alanya çıkarması yaptı. Atatürk Caddesi üzerinde yeni yapılan Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Binası'nı ziyaret eden Başkan Böcek, çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığı binada incelemelerde bulundu. Başkan Böcek'i Alanya'da CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Yönetimi, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve Yönetimi ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin karşıladı. Başkan Böcek yeni hizmet birimi binası hakkında bilgiler aldı ve yeni binanın en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.

Böcek yaptığı konuşmada, “Eylül sonunda tamamlanacak. Benim de doğum günüm olan 25 Ekim’de biteceğini söylediler. Amacımız bütün Alanya’da yaşayan, köyden kente gelen, kırsaldan gelen muhtarlarımız dahil olmak üzere burada büyükşehrimizin hizmet biriminden yararlanacak. Aynı zamanda ATASEM kurs merkezlerimiz burada bulunacak. Hatta muhtarlarımıza da bir oda tahsis edelim dedim. Geldiği zaman görüşmesi gereken durumlar ya da danışma anlamında işleri olur. Bekleme salonu gibi onlara da oda yapalım dedim. Yüklenici firmaya, emeği geçenlere, ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.