Gaye Coşkun’un hazırlayıp sunduğu ve Hilmi Karagöz’ün konuk olduğu ‘Beşte Beş’ programında gündem Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) oldu. Karagöz; Mehmet Şahin’in aday olup olmayacağını bilmediğini söylerken, “Yaptığı saha çalışmaları ile sanki Alanya Belediye Başkanlığı seçimlerine hazırlanacak gibi duruyor. Öyle bir niyeti olmasa da öyle algılanıyor. Yakın çevresine aday olmayacağını söylediği de konuşuluyor. Tabi ki burada Mehmet Şahin son sözü söyleyecek. İki dönemdir başkan ve bir dönem daha yapmak isterse yapabilir. Onu bekleyip göreceğiz.” dedi.

“TOKSÖZ ADAY OLACAKTIR”

ALTSO Başkanlığı için Alanya’nın sevilen iş adamlarından Tunahan Toksöz’ün isminin geçtiğini belirten Karagöz, “Duyumlarımıza göre Tunahan Toksöz başkanlık için aday olacak. Çok başarılı bir isim. ALTSO’nun eski ve yeni jenerasyonunu yakından tanıyan birisi ve hayatı ALTSO seçimlerinde geçmiş birisi. Bu anlamda dengeleri çok iyi biliyor. Hangi komiteden kimin çıkması gerekiyor, hangi komiteler seçim kazandırır tüm işleyişi biliyor.” diye konuştu.

Mehmet Şahin’in aday olmaması durumunda mevcut yönetimde yer alan Ali Kamburoğlu’nun aday olacağını belirten Karagöz, bu iki ismin başkanlık için aday olacaklarını düşündüğünü söyledi.

“GÜNEY VE TUNA’NIN DA ADI GEÇİYOR”

Karagöz ayrıca daha önce iki seçime giren ve Mehmet Şahin’e karşı kaybeden Mustafa Tuna isminin de konuşulduğunu ancak Tuna’nın aday olacağını düşünmediğini söyledi. Karagöz, “Mustafa Tuna iki kez seçimi kaybetti. Daha önce ona oy verenler bile artık vermeyecektir. Ben aday olacağını düşünmüyorum. Ancak sürpriz bir isim de konuşuluyor. Hüseyin Güney’in de başkanlık için adı geçiyor. Hüseyin Güney başarılı bir isim fakat ALTSO’ya uzak. ALTSO seçimlerini ve havasını bilmiyor. Ne kadar başarılı olur o yönden tartışılır. Arkasında bir kitle ve güç olması gerekiyor. O güç kim olur bilinmez.” şeklide konuştu.