Alanya Müftüsü  Dr. İhsan İLHAN’a kamu kurum ve kuruluşlarından ziyaretler devam ediyor.

Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet KÖSE,  Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette dernek başkanı KÖSE tarafından Alanya Karadenizliler Derneği’nin ilçemizdeki hizmetleri ve çalışmaları hakkında Müftü İLHAN’a genel bilgiler verildi.

KÖSE, ALKARDER Yönetim Kurulu olarak kendilerine 3 hedef belirlediklerini bunlardan birincisi’nin; Alanya’daki tüm Karadenizlileri tek bir çatı altında toplayıp birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu, ikinci hedeflerinin; Dil, din, ırk, genç, yaşlı fark etmeksizin sosyal yardım projeleri gerçekleştirmek, bu bağlamda “İyilik Yapmak” olduğunu, özellikle en ücra köylerde de olsa ihtiyaç sahiplerine 12 ay boyunca düzenli yardımda bulunmak olduğunu, üçüncü hedeflerinin ise; Karadeniz kültürünü Alanya’ya doğru ve etkili bir şekilde tanıtmak ve Karadenizlilerin Alanya ile bütünleşmesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Dernek başkanı KÖSE tarafından ayrıca Alanya Müftümüz Dr. İhsan İLHAN’a Alanya Karadenizliler Derneği tarafından hazırlanan ve içerisinde Müftü İLHAN’ın da “Rabbinizin Hangi Nimetini Yalanlayabilirsiniz” başlıklı bir köşe yazısının bulunduğu Alanya Karadenizliler Derneği Dergisi’nin 7. Sayısı hediye edildi.

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirten Müftü İLHAN, dernek yöneticilerine çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İLHAN, yönetim kurulu başkanı Muhammet KÖSE’ye teşekkürlerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.