Alanya Türkler Mahallesi Kargı Çayı çevresi ATV tipi motosikletlerin en çok kullandığı bölgelerden. Yerli ve yabancı turistlere düzenlenen ATV turlarına vatandaşlar ise tepki gösterdiler.

Yedi Gün Haber’e konuyla ilgili ihbarda bulunan Ramazan Ersoy isimli vatandaş, yetkilileri göreve davet ederek, “Türkler Mahallesi Kargı Çayı’nda halkın yeri olan umumi piknik yerlerimiz ve deremiz ATV motorları ile işgal edilmektedir. Zevk için yapılan gösterileri yüzünden doğa, hava ve çevre kirliliği oluşturup halkı rahatsız etmektedirler. Yaz sezonunun gelmiş olması ve havaların aşırı şekilde ısınması sebebiyle ormanda gösteri yaparak yangına sebebiyet vermeleri an meselesidir. Bu konuda gerekli mercilerin gereğinin yapılmasını arz ederim.” dedi.

Konuyla ilgili bazı vatandaşlar ATV’ler için halkın daha az olduğu başka bir güzergah belirlenmesi gerektiğini belirtirken, bazı vatandaşlar ise turizmin zaten zor günler geçirdiği süreçte bu tarz aktivitelerin önemli olduğunu söylediler.

Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti Otobüs Şoföründen Alkışlanacak Hareket! Meslektaşının Unuttuğu 100 Bin TL’sini Teslim Etti