17 Mayıs’a kadar sürecek olan tam kapanma döneminde, üreticiler ve pazarcıların mağduriyetini gidermek adına haftada bir gün semt pazarlarının kurulmasına karar verilmişti. Saat 10.00 ile 17.00 arasında hizmet veren semt pazarları bugün kapanma döneminde ikinci kez kuruldu.

Vatandaşların evlerine yakın olan yerlere giderek alışveriş yapıldığı semt pazarlarına yine yoğun ilgi var. Alanya’da 8 noktada kurulan semt pazarlarında vatandaşlar haftalık alışverişlerini yapmaya başladılar.

GÖKTEPE’DEN ZİYARET

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe bugün semt pazarlarını ziyaret etti. Pazarcılara fiyat etiketi ve poşet dağıtan Başkan Göktepe, covid-19 tedbirleri ile de ilgili uyarılarda bulundu.

Başkan Göktepe yaptığı değerlendirmede, “Bugün pazar yerlerimizin açılmasıyla birlikte üreticilerimizi ziyaret ettik. Bayramlarını kutlayarak, pazar etiketlerimizi ve poşetlerimizi dağıttık. Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için Covid-19’a karşı alınan tedbirlere uymamız önem taşımaktadır.  Bu yüzden maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Değerli üreticilerimize hayırlı ve bereketli günler dilerim.” ifadelerini kullandı.

ALANYA’DA HANGİ PAZARLAR AÇIK?

İşte Alanya' da bugün kurulan pazarlar.:

1-Alanya Merkez Cuma Pazarı

2-Alanya Kapalı Salı Pazarı

3-Cikcilli Pazarı

4-Tosmur Pazarı

5-Mahmutlar Pazarı

6-Konaklı Pazarı

7-Avsallar Kapalı Pazar

8- Okurcalar Pazarı

23 Nisan’da Dünya Çocukları Alanya'da Buluştu 23 Nisan’da Dünya Çocukları Alanya'da Buluştu