Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen kutlama programı, İskele Şelale önünde toplu şekilde bayrak açılarak ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Ardından şelale önünden Atatürk Anıtı’na kortej yürüyüşü gerçekleştiren grup buradan marşlar ve şarkılarla halkın bayramını kutladı. Programın son bölümüne ise havai fişek gösterisi damga vurdu.

Covid-19 pandemisi nedeniyle kısıtlı sayıda katılımın gerçekleştiği etkinlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yine başroldeydi. Yücel’in yanı sıra düzenlenen programa Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, MHP İlçe Mustafa Türkdoğan ve sınırlı sayıda vatandaşta katıldı.

Kaymakam Ürkmezer'den Başkan Özçelik'e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti Kaymakam Ürkmezer'den Başkan Özçelik'e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Programın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Yücel, “Gururla, coşkuyla, sevinçle. Gençlerle birlikte Fener Alayı yürüyüşümüzün ardından kortej aracıyla şehir turu yaparak vatandaşlarımızın bayramını kutladık. Değerli halkımız da evlerinden coşkumuza ortak oldu. Sağlıkla, coşkuyla, omuz omuza kutlayacağımız nice bayramlara” dedi.