Alanya Ziraat Odası'nda 21 yıl üst üste başkanlık yapan Turgut Musluoğlu ile girdiği seçimi geçen yıl Şubat ayında farklı kazanan Tahir Göktepe verdiği sözü yerine getirdi. Göktepe ve yönetim kurulu kararı ile Göç İdaresi yanında satın alınan hizmet binasının mimari çizimlerinin tamamlanmasının ardından tadilat başladı.

"ÜYELERİMİZE YAKIŞACAK"

'Mevcut bina bizim vizyonumuzu yansıtabileceğimiz halde değil, ancak oranında bizde birçok anısı var uzun yıllar hizmet verildi' diyen Göktepe, “Günümüz teknolojisinde artık tarımın başkenti dediğimiz ürün çeşitliliği çok fazla olduğu bir ilçedeyiz. 21 bin 600 aktif ve pasif üyemiz var. Bu üyelerimize yakışacak bir hizmet binasını yapıyoruz” dedi.

"ÜRETİLEN FİDANLAR SERGİLENECEK"

Hizmet binası önünde yaklaşık 300 metrekare bir arsa olduğunu da belirten Göktepe, “Hizmet binası önünde yaklaşık 300 metrekare bir arsa var. Orada ürettiğimiz fidanlarımızı sergileyip, çiftçiye ulaştıracağız.Bina içinde tarıma yönelik ve kişisel gelişimle alakalı bir kütüphane yapacağız. İbadetimizi yapacağımız mescidimiz olacak. Bunun yanı sıra tarımsal üretimi etkin hale getirmek, tüketiciye daha sağlıklı kalıntısız ürünler ulaştırmak için çiftçi eğitimize önem vermekteyiz. Bu eğitimleri yapacağımız bir salon yapacağız. Üyelerimize banko sisteminde değil, masada oturarak hizmet vererek tüm işlemlerini yapacağız" dedi. Göktepe, şimdiye kadar yapılmayan birçok hizmetin yeni binada üreticiye, tüketiciye ve sağlıklı beslenmek isteyen vatandaşlara verileceğini söyledi.