"Bakalım nerede olacaklar"

Nevzat Aydın, paylaşımda, "En son Eskişehir'e beddua etmiştim, durumu malum. Göreceğiz, Alanya'yı da üç-beş seneye bakalım nerede olacaklar. Lütfen Başakşehir-Alanya maçını seyredin" ifadelerini kullandı.

Paylaşım Yemeksepeti boykotu getirdi

Aydın'ın paylaşımı özellikle Eskişehirspor ve Alanyasporlu taraftarlar başta olmak üzere tepki çekti. Paylaşımın ardından sosyal medyadaki tepkiler büyüyerek gündem oldu. Twitter'da 'yemeksepetiboykot' hashtag'i ilk sıralara kadar yükseldi.

589 Milyon Dolara satılmıştı

Türkiye'nin yemek sektörünün önemli şirketlerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolara satın alınmıştı. Yemeksepeti'nin kurucularından Nevzat Aydın'ın şirketteki CEO'luk görevi ise devam ediyor.

Alanyaspor taraftarlarından boykot çağrısı

Alanyaspor taraftar grupları yaptıkları paylaşımlarla Yemeksepeti'ni protesto ediyorlar. Vatnadaşları yemeksepeti kullanamamaya davet eden taraftar gruplarına çok sayıda isim de destek verdi. Şimşekler Lideri Fatih Aslan yapmış olduğu paylaşımda, "Alanya'da Alanyasporumuza hakaret eden, Yemeksepeti ciosunun ekmeğine yağ sürme. Yemek Sepetinden sipariş verme..." dedi.