Pandemi tedbirleri kapsamında bir yıl önce faaliyete geçen Su Yapı açılış kutlamasını bugün verdiği davetle gerçekleştirdi. Açılış Mehter takımının gösterisi ve Trio müzik grubunun verdiği konserin ardından dua okunmasıyla gerçekleştirildi. Açılışa, Alanya’nın tanınmış iş insanlarının yanı sıra siyaset dünyasından İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve ekibi katıldı.

'HER ŞEYİ FARKLI YAPAN SUNUMDUR'

Açılışta konuşan işletme sahibi Fatih Uyar, “2015 yılından bu yana Su Yapı markasıyla Alanya’da faaliyet göstermekteyiz. Geçen yıl pandemi dolayısıyla mağazamızın açılışını yapamamıştık. Bu yıl mağazamızı yenileyerek konsept mağaza haline getirdik. Yenilenen mağazamıza açılış yapma kararı aldık. Su Yapı bir ay sonra 7 yaşına giriyor. Gerçekten birçok şeyi başardık. Bunu tek başımıza değil, hep beraber başardık. Çalışma arkadaşlarım bu sürece gelinceye kadar zaman kavramı olmadan gece gündüz benimle beraber mücadele etti. Alanya’nın yapı sektöründeki en genç firmasıyız. Çalışanlar olarak da en genç biziz. Bir şeyleri başarmak için çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Başaracağımız inanacağımız tam. Arkadaşlarım da aynı inanç, özveri ile bana destek oldu. Siz değerli dost ve müşterilerimizden Allah razı olsun. Bugüne kadar yanımızda oldunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz bu yola yaşanılacak mekanlar diye çıktık. Yaşanılacak mekanlar için devam ediyoruz. Seramikte ve diğer ürünlerde çok fazla bir şey yapamıyorsunuz.  Her şeyi farklı yapan sunumdur. Sadece farklılık da yetmez. Doğru sunum da çok önemli. Bunları size sunmak için mücadele veriyoruz. Alanya’mıza konsept bir mağaza hazırladık. Sizlere, hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

EN YENİ ÜRÜNLER BURADA TANITILDI

Açılışta konuşan Seramiksan Genel Direktörü Süreyya Çağlar da öncelikle yangın felaketinden dolayı ülkemize geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Ülkemizde son 5 yılda ekonomideki hızlı gelişme ve buna paralel olarak da inşaat sektöründeki hareketlilik sadece çimento, demir gibi inşaat malzemelerini değil, seramik ve vitrifiye sektöründe de çok ciddi gelişmelere sebep oldu. Türk seramik sektörü 450 milyon metrekare kurulu kapasitesi, 250 binin üzerindeki kadrosuyla bugün Avrupa’nın en büyük üçüncü büyük üreticisi ve ihracatçısı konumunda. Yine Türk seramik sektörü dünyanın 9’uncu büyük üreticisi ve 5’inci büyük ihracatçısı. Türk seramik sektöründeki üreticiler son 5 yılda özellikle teknolojiye çok büyük yatırım yaptı. Bugün seramik sektöründeki firmalar dünyadaki en son trendleri hem ülkemizde hem de birçok ülkede ürettikleri ürünlerle temsil ediyor. Alanya’da açacağımız mağazada özellikle dijital teknoloji ile üretilmiş gerçeğinde ayırt edilemeyecek beton, ahşap, taş desenli ürünleri, su tasarruflu vitrifiyeleri, klozetleri göreceksiniz.” diye konuştu.  

 ‘Yaşanılacak mekanlar için’ hedefiyle yola çıkan Alanya Su Yapı yeni mağazasını görkemli bir açılışla hizmete soktu. Hacet Mahallesi, Keykubat Bulvarı, Çevreyolu üzerinde bulunan mağazanın açılışına Seramiksan Genel Direktörü Süreyya Çağlar, Acar Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Acar, Argonit Yapı Kimyasalları Firma Sahibi ve Genel Müdürü Tolga Eskioğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, partililer, davetliler ile vatandaşlar katıldı. 

En Güzel Balkon Bahçe Yarışması Başvuruları Devam Ediyor En Güzel Balkon Bahçe Yarışması Başvuruları Devam Ediyor

'İLERİYE GÖTÜRME ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ'

Argonit Yapı Kimyasalları Firma Sahibi ve Genel Müdürü Tolga Eskioğlu da, “1996’da kurulan bir firmayız. Alanya’ya geçmişten beri büyük hizmetler verdik. Uyar ile bunu daha ileri götürme çabası içindeyiz. Bunu taçlandırdığımızı düşünüyorum. Türkiye’nin yerli sermayesi, gücü olarak şu anda Kütahya, Antalya, Aksaray’daki fabrikamızla hizmet veriyoruz. 47 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu sayıyı artırmaya çalışıyoruz. Alanya’nın yapı taşında da bulunduğumuz için çok mutluyuz. Bu bölgeyi şirket olarak çok seviyoruz. Burada olmak bizler için daha büyük bir keyif oluyor. Alanya’da çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu başarılarının devamını dilerim” dedi.

İSTİHDAM SAĞLADI

İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ise, Alanya’yı tehdit eden yangının kontrol altına alındığını paylaşarak, “Korona virüsle 2 yıldır uğraşıyoruz. Bütün bu sıkıntılı tabloya rağmen yatırımları ile ülkemize istihdam sağlayan girişimci kardeşim Uyar’a teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Davetlilere plaket takdimi ve toplu dua yapılmasının ardından kurdele kesilen mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından ziyaretçiler mağazayı ziyaret ederek ürünleri inceledi.