İlk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in korona virüs testi pozitif çıkmış ardından arka arkaya kötü haberler gelmişti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel anne ve babası ile birlikte hastalığa yakalanırken, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da korona virüs nedeniyle karantinaya alınmıştı. Dün akşam saatlerinde ise Alanya Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Üyesi Didem Dim Özaltın’ın korona virüs testi pozitif çıkmıştı.

KARADAĞ VE ARIK AÇIKLADI

Bu gelişmeler üzerine Alanya’daki pek çok siyasi de temaslı oldukları kişiler pozitif çıktığı için test yaptırmaya başladılar. Sosyal medya üzerinden test sonuçlarını 2 isim açıkladı. CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Coşkun Karadağ, “Tedbir amaçlı yaptırdığım Covid-19 test sonucum negatif çıkmıştır. Fiziksel mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Sağlıklı, mutlu yaşam diliyorum.” diyerek sevindirici haberi verdi.

Alanya Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Fikret Arık’ta test sonucunun negatif çıktığını, “Merak edip soran dostlara; Covid - 19 testim negatif çıktı. Herkese sağlıklı günler dilerim.” şeklinde duyurdu.