Dinek’ten bisikleti ile sahil boyu gezintiye çıkan bir vatandaşın kesintisiz olarak Kargıcak Mahallesi’ne kadar konforlu ve güvenli ulaşım sağlayabilmesi adına devam eden çalışmalar aralıksız sürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, göreve geldiği ilk günden bugüne büyük önem verdiği bisiklet yolu projeleri gelişmeye devam ediyor. Sahil bandını cazibe merkezi haline getirecek projenin Kestel Mahallesi’ne kadar olan bölümü tamamlandı. Projenin Mahmutlar etabına ise vakit kaybetmeden başlanıldı.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA SAHİLLERİNE İMZAMIZI ATAN BİR PROJE”

Projenin Alanya adına çok fayda sağlayacağını, kent imajına ve prestijine değer katacağını söyleyen Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimize prestij kazandıracak projelere imza atıyoruz. Tüm sahil kesimini cazibe merkezi haline getireceğiz. Bisikletle ulaşımı kolaylaştırmak adına başlattığımız bu projede pedal pedal sona ilerliyoruz. Kestel’e kadar tüm çalışmalar tamamlandı. Dinek’ten bisikletine binen bir kişi, Kestel’e kadar kesintisiz ulaşım sağlayabiliyor, Mahmutlar etabında da çalışmalar başladı. Sonrasında da Kargıcak etabına geçeceğiz” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORUZ”

Üretken belediyecilik anlayışını kendilerine şiar edinerek durmadan çalıştıklarını belirten Başkan Yücel, “Bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim esasına dayanan üretken belediyecilik anlayışımız milli ve manevi değerleri koruyarak etkin ve üretken biçimde ülkemizi çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmayı amaç edinmekteyiz. Üretken belediyecilik anlayışımız, tüm faaliyetlerimizde kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanmak maksadıyla finansal, sosyal ve fiziksel planlamayı birlikte gerçekleştiren bir belediyecilik modelidir” diye konuştu.