Muhtar Karakuş’tan Çıplaklı Mahallesi İçin Yeni Projeler Muhtar Karakuş’tan Çıplaklı Mahallesi İçin Yeni Projeler

Alanya Müftülüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Son günlerde bölgemizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde meydana gelen orman yangınlarıyla başta Tarım ve Orman Bakanlığı olmak üzere tüm kurumlar ve vatandaşlarımız mücadele ediyor.
Meydana gelen yangının yaralarını sarmak amacıyla Alanya Kaymakamlığı öncülüğünde yangın afetinde zarar gören vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlatıldı.
Alanya Müftülüğü'nün de tüm personeliyle destek verdiği yardım kampanyası kapsamında ayni yardımlar İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinasyonunda Alanya Gençlik Merkezi Binası’nda toplanmaya başlandı.
Ayni yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın daha önce hiç kullanılmamış olan malzemeleri ulaştırmaları rica olur.
Değerli Alanyalılar;
Gün, sorumluluklarımızı kuşanma günüdür. Gün Kardeşliğimizi gösterme günüdür. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Haydi Alanya!
#Alanya
#OrmanYangını
ÖNEMLİ NOT:
 Yangına ilişkin acil durum ve yardım bildirimleriniz için,
 Yangında evi zarar gören veya barınma ihtiyacı için,
 Paketli yiyecek, paketli içecek, bebek bezi, bebek maması, terlik, sabun, yanık kremi, göz damlası ve benzeri her türlü ihtiyaçlarınız için aşağıdaki kriz merkezi numaralarıyla iletişime geçebilirsiniz.
 0242 740 00 20
 0242 743 00 20
 0242 742 94 48
Ayrıca İlçemizde meydana gelebilecek yangın afeti tedbirleri kapsamında boşaltılacak yerleşim yerlerinde ikamet eden vatandaşlarımız Alanya Kaymakamlığımızın 0242 513 10 01 numaralı telefonundan taleplerini iletebilirler.