Dünya ekonomisinin yüzde 4,5-5 seviyesinde küçüldüğü bu günlerde vatandaşlarımızı ve esnafımızı zor günlerde yalnız bırakmamak için gece gündüz çözümler üretiyor ve üretmeye devam ediyoruz.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak bizler şu anda tüm enerjimizi Alanya ekonomisini ayakta tutacak dinamiklerin üzerinde çalışmaktayız. Başta turizm ve tarım olmak üzere tüm alanlarda yapacağımız çalışma ve gayretlerimizi paylaşacağımızı daha önce ki açıklamalarımızda da belirtmiştik.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da İl Kongremizde gündeme getirdiği gibi ‘‘Bu sene turizm sezonunda daha fazla misafir ağırlayacağız.’’ diyerek bizleri ziyadesiyle heyecanlandırmıştır. 60 yıla dayanan turizm geçmişimizde, yılda 3 milyondan fazla ağırladığımız yerli ve yabancı misafirlerimizin her bakımdan tercih sebebi olan Alanya’mızın deniz, kum, güneş, tarihi ve kültürel zenginliği, ciddi önem arz ediyor. Alanya’mızın Dünya’da marka değeri olan bir turizm şehri olması fazlası ile mühimdir.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak yönetimimizle, yetkili makamlarla, turizm öncüleri ile ortak akılla yeni sezon için yol haritamızı belirleyeceğiz. Alanya’mızın menfaati ve çıkarları uğruna her adımı atacağımızdan hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmaması bizlere sunulan her fikri ise itina ile değerlendireceğimize temin ederiz.

Çalışma ekiplerimiz ve tüm yetkili kurumlarla istişarelerimizi tamamlayıp en kısa sürede gerçekçi ve tempolu bir çalışma içinde olacağız.