Korona virüs salgınından büyük zarar gören esnaflar gözlerini 21 Haziran’da yapılacak olan kabine toplantısına diktiler. Normalleşme adımlarının arttırılacağı ve birçok kısıtlamanın kalkacağı belirtilen toplantı öncesi Yedi Gün Haber esnafın nabzını tuttu.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ SAATLER”

Alanya’da Seçime Günler Kaldı! Oy Kullanmayanların Cezası Ne Kadar? Alanya’da Seçime Günler Kaldı! Oy Kullanmayanların Cezası Ne Kadar?

Yedi Gün Haber’e konuşan Begonvil Butik işletmecisi Cansın Aykaç, kapanma saatinin 22.00’den 24.00’e çekilmesinin Alanya esnafı için çok önemli olduğunu söyledi. Aykaç, “Alanya esnafının büyük çoğunluğunun müşterileri yabancılar. 2 saat geç kapatmak bizim için iyi olacaktır. Alanya’da bu yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan konuyu iletmişler. Süleyman Soylu’ya kadar gitmiş sanırım. Umarım istediğimiz netice çıkar.” dedi.

“SESİMİZİ ANKARA’YA DUYURDULAR”

L Saraç Tekstil çalışanı Gamze Tırtar konuyla ilgili röportajında, “MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı tanıyor ve çalışmalarını takip ediyorum. Başkan Adem Murat Yücel’le birlikte Ankara’ya bizim sesimizi ulaştırdılar. 21 Haziran’daki toplantıda bu kararın çıkması gerekiyor. Turistlerin tam gezip alışveriş yapacağı zamanda biz dükkanlarımızı kapatıyoruz. Tamamen açılmasa bile 2 saatlik uzama bize iyi gelir. Konuyla ilgilenen, bizim sesimizi Ankara’ya duyuran Adem Murat Yücel ve Mustafa Türkdoğan’a esnaflar adına teşekkür ediyorum.” dedi.