Alanya’nın Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, mahallede yaşanan içme suyu sorunu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak isyan etti. ASAT’ın Alanya Belediyesi’ne devredilmesi gerektiğini dile getiren Muhtar Boz, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım ve değerli ASAT Genel Müdürüm, Elikesik Mahallesi’nde aylardır su sorununu çözemiyoruz. Sebebi nedir? nedendir? Bilinmiyor. Bir sondaj makinesi getiremedik. Bence benim fikrim Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT’ı Alanya Belediyesi’ne acil devretmeli. Alanya Belediye Başkanımız bu sorunun üstesinden gelir ve insanlar susuzluktan kurtulur.

Kusura bakma ASAT bir adım ilerlemiyorsunuz ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Sorun her geçen gün daha da büyüyor. Darılmaca gücenmece yok ama sınıfta kaldınız ASAT.

İnsanlar perişan, günlük su yok diyen 100 kişi arıyor. İnsanlara sizin söylediklerinizi söylüyorum, oda artık yalama yaptı. Ben artık yağmurlara umut bağladım ASAT’a değil. Sster sorunu çözün isterseniz çözmeyin oda sizin sorunuz.

Alanya’da Yanan Teknenin Parçaları Yüzeye Çıkartıldı Alanya’da Yanan Teknenin Parçaları Yüzeye Çıkartıldı

Değerli Elikesik halkımız içme suyu sorunumuz her geçen gün büyüyor. Evinize gelen su varsa idareli kullanalım az kaldı yağmurların yağmasına ha gayret saygılarımla.

Hayırlı cumalarınız olsun.”