Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından hayata geçirilen “Herkes için ücretsiz ve Kablosuz (Wi-Fi) internet” ağı projesi 14 farklı noktada vatandaşlara hizmet veriyor. Alanya Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından oluşturulan internet alt yapısı, vatandaşlara ücretsiz internet imkânı sağlıyor.

14 NOKTADA KOLAY ERİŞİM İMKÂNI

Alanya Belediyesi arkası İskele Bölgesi, Damlataş 100. Yıl Parkı, Damlataş Abdurrahman Alaettinoğlu Parkı, Kleopatra sahili bölgesi, Mahmutlar Demokrasi Parkı, Başkanlar Parkı, İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanı, Emine Hacıkura Kütüphanesi, Mahmutlar Kütüphanesi, Demirtaş Hikmet Mustafa Akın Halk Kütüphanesi, Kestel Düğün Salonu, tüm Belediye Hizmet Binaları ve Şantiyeler, Oba Stadyumu ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda Alanya Belediyesi tarafından ücretsiz internet hizmeti veriliyor.

“11 NOKTA İLE BAŞLAYAN HİZMET 14 NOKTAYA ÇIKTI”

Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Oranın Adı Artık 'İncirlik Üssü' Değil Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Oranın Adı Artık 'İncirlik Üssü' Değil

Globalleşen, anında öğrenme ve paylaşma ihtiyacının arttığı günümüz dünyasında herkese ücretsiz internet hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sosyal belediyeciliğin gereklerinden birisi olarak gördüğümüz ücretsiz internet ağı projemizi sürekli geliştiriyor ve iyileştiriyoruz. Bugün 14 farklı noktada erişim imkânı sunduğumuz herkes için ücretsiz internet projemizi geliştirmek için gerekli fizibilite çalışmaları da devam ediyor” dedi.