Alanya’da Midibüs Dönemi! Amaç Mağduriyetleri Ortadan Kaldırmak Alanya’da Midibüs Dönemi! Amaç Mağduriyetleri Ortadan Kaldırmak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatının üçüncüsünü düzenlediği İstişare ve Eğitim Kampının birinci günü tamamlandı. Onur Konuğunun Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun olduğu kamp programına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Konya İl Başkanı ve Milletvekilleri katılım sağladı. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun açılış konuşmasının ardından Konya büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Gülay Samancı ve Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın selamlama konuşmalarının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AK Parti teşkilatı mensuplarına hitapta bulundu.

Bakan Çavuşoğlu konuşmasında; ‘‘Kıymetli yol arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim, uzun zamandır böyle bir araya gelememiştik. İlçe Başkanımız Mustafa kardeşime bizleri 2 yıl aradan sonra yeniden bir araya getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Şükür Kavuşturana.  
Cumhurbaşkanımıza Konya’da sizlerle bir araya geleceğimi söyledim. Sayın Cumhurbaşkanımızın hepinize selam ve sevgilerini getirdim. Cumhurbaşkanımız Alanya’ya çok önem veriyor. Alanya’mız da her zaman liderine yakışıyor.’’ dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, ‘HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR’

‘‘İlçe Başkanımız Mustafa kardeşim gençlik kollarından bu yana vefa ve samimiyetle bize yol arkadaşı oldu. Şahsi hırslara hiç kapılmadan dirayetli bir dava şuuruyla hareket ediyor. Hep birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Alanya’da da Hamdolsun çok güzel bir teşkilatımız, birlikteliğimiz var. İstişare mekanizmamız çok aktif. AK Lisemiz, üniakımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ana kadememiz, meclis üyelerimiz, Hep biriz! Herkes bu ailenin bir parçası olduğu bilincinde. İlçe teşkilatımızın gayretini ve hemşehrilerimizin memnuniyetini görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor.’’ şeklinde konuştu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, ‘SEVDAMIZ ANTALYA’YA HİZMET ETMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’


‘‘AK Parti, son 20 yıl da siyasete getirdiği yeni anlayışla, ülkemizi her alanda en üst lige taşımıştır. 20 yıl da ortaya koyduğumuz eserlerin yanı sıra, her türlü badire ve oyunlarla mücadele ettik, ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın teşkilatından aldığı güç ve milletimizin teveccühü ile ortaya koyduğu irade Türkiye’yi küresel bir aktör haline getirdi. Bu memlekete hizmet etme arzumuz hiç bir zaman bitmeyecek. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi insanımız yüzünü AK Parti’ye dönmüş, ümidini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağlamıştır. Bizler de sevdamız olan Antalya’ya hakettiği hizmetleri sunmak için tüm milletvekili arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, ülkemize olan aşkımızı daim etsin.’’ şeklinde konuştu.
Açılış konuşmasında Alanya AK gönüllülerinin gayretleriyle 2023 hedeflerine adım adım yürüdüklerini ifade eden Başkan Toklu; ‘‘Sayın Bakanım, Sayın Konya Büyükşehir Belediye Başkanım,Değerli Milletvekillerimiz; Davamızın gönül erleri; kıymetli yol arkadaşlarım, kıymetli ailelerimiz, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatımızın Üçüncü İstişare ve Eğitim Kampı açılış programına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Katılımlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım.

2017 yılında göreve geldiğimizde başlattığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz eğitim ve istişare kampımızın 3. Sünü Yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç gün boyunca yapacağımız istişare ve eğitim toplantımız, 2023’e giden yolda bizlere iyi
bir motivasyon ve yeni bir çalışma azmi kazandıracaktır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde,  sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun kaptanlığında, il teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile birlikte, Alanya AK gönüllülerimizin gayretleriyle Alanya da 2023 hedeflerimize adım adım yürüyeceğiz. 
Bizler çalmadık kapı, girilmedik ev Daha da önemlisi dokunmadık  yürek bırakmayacağız.
Ak Parti Alanya Teşkilatı sadece seçimden seçime sahaya inen değil, her gün
saha da olan, iyi günde, kötü günde, acısında, mutluluğunda her daim
halkımızın yanında olmaya çalışan bir teşkilattır.
    
Bizim davamız kuru bir siyaset değildir. ,
Gönüllere girmek, yüreklere dokunmaktır gayemiz.
 Bizler Ak Parti Alanya Teşkilatı olarak siyaseti gönüllerde yapmaya çalışıyoruz, Hedefimiz gönül kazanmaktır. 
Biliyoruz ki;
2023; karalama, yalan, dolan ve klavye başında algı yapanların değil, eser üretenlerin olacaktır.
Biliyoruz ki;
2023; ‘Dünya 5 den büyüktür’ diyen liderin arkasında yol yürüyen cumhurun olacaktır.

Bizler Alanya ilçe teşkilatı olarak çok şanslı bir Teşkilatız. Türkiye’deki tüm teşkilatların kendince avantaj ve dezavantajları vardır. Lakin Alanya ilçe teşkilatı her zaman avantajları yaşayan bir teşkilat olmuştur. Siyasette hep bulunduğumuz mevkileri bize verilen bir emanet mantığıyla korumaya çalıştık. Her imkanı bir imtihan, her makamı hizmete adanmış bir ömür olarak gördük.
Şanslıydık; Çünkü bizler “Yeri geldiğinde koyun da gideriz ama Avrupa’yı da yönetiriz’’ diyen yörük evladı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ilin de onun kaptanlığında yol yürüyorduk. Hamdolsun bizlerde dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve ekip arkadaşlarıyla aynı yolda yürümenin mutluluğu ve onuru içinde bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

İstişare ve Eğitim Kampımıza katılarak bizleri onurlandıran Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Konya büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Gülay Samancı ve Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya, teşkilat mensuplarına, meclis üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına teşekkür etmek istiyorum. Zira biz bir teşkilat olmanın ötesinde aynı zamanda büyük bir aileyiz…’’ ifadelerine yer verdi.