Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizzat Açıkladı! ‘’Temmuz Ayında Masaya Yatıracağız’’ Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizzat Açıkladı! ‘’Temmuz Ayında Masaya Yatıracağız’’

-Özel Haber-

Bir İnstagram fenomeninin son paylaşımı sonrası Vakko markasının hurma satması gündeme oturdu. Ünlü fenomenin iftar sofrası paylaşımında yer alan Vakko markalı hurmanın fiyatını araştırmaya başlayan pek çok isim duruma tepki gösterdi.

Ramazan Ayı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşların halinden anlamak için olduğunu söyleyen pek çok sosyal medya kullanıcısı, “Hurmayı bile Vakko’dan alarak açın halinden pek anlayacağını sanmıyorum ama neyse.. Halinden anlamak için orucunu tuttuğunuz o insanlar böyle sofraları ancak rüyasında görebiliyorlar.” dediler.

Ramazan Ayı’nda 585 gram hurmayı 250 TL’lik fiyatla satan markaya da ‘fırsatçı’ diyen bazı kullanıcılar, Vakko’ya tepki gösterdiler.

“HURMANIN FERRARİSİ”

Bazı vatandaşlar ise durumun normal olduğunu belirterek, insanların hurmaya değil markaya para verdiğini belirttiler. Bazı kullanıcılar, “Herkes gelir grubuna göre harcama yapar, eminim sizin aldığınız 30 TL’lik bir üründe başkasına göre müthiş pahalı olabilir. Fiyatlarına göre kıyaslarsak bu hurmanın Ferrarisi oluyor. İnsanlar tabi ki zengin olabilir, pahalı şeyler alabilir bu hayatın akışı.” dediler