ALKÜ İş Birliklerine Yenilerini Ekliyor! Stuttgart Üniversitesi İle İş Birliği Yapılacak ALKÜ İş Birliklerine Yenilerini Ekliyor! Stuttgart Üniversitesi İle İş Birliği Yapılacak

10 Şubat 2022 Perşembe 08:00 Ahenk Projesi kapsamında Alanya’da üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sağlıklı kararlar alabilmesi ve özelliklerine uygun meslekleri, üniversiteleri tanıyarak doğru tercihler yapmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen ‘Dördüncü Alanya Üniversite Tanıtım Günleri’ bugün Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) başlıyor.

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin desteklediği organizasyon 10 Şubat’ta 10.00-16.00 saatleri arasında AKM’de düzenlenecek. 2 gün sürecek organizasyonun ilk gününde Psikolog-Eğitim Uzmanı Salim Ünsal, Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu, Rehberlik Uzmanı Reyhan Çakmakoğlu, Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Utlu, 11 Şubat’ta ise AKEV Üniversitesi Eğitim Koordinatörü ve Spor Spikeri Emre Tilev, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Erdem Demir öğrencilere hitap edecek.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Yeni bir hayata başlamanın bir adım öncesinde bulunduğunuz bu dönemde, vereceğiniz kararların sağlıklı ve işlevsel olabilmesi için ülkemizin farklı illerinden 30'un üzerinde üniversitemizi sizlerle buluşturuyoruz. Üniversitelerimizin sizlere sundukları imkanları objektif bir şekilde görebileceğiniz, temsilcileri ile birebir temas kurabileceğiniz ve motivasyon seminerleri ile sınav öncesi stresinizi azaltacak birçok çalışmayı içeren "4. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri" ile sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. "4. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri" programının hazırlanmasında emeği geçen başta Alanya Belediyesi olmak üzere, Alanya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne, katılımcı üniversitelerimiz ve değerli temsilcilerine teşekkür ederiz”  dedi.