Antalya'nın 2'nci, Alanya'nın tek spor lisesi olan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. İhalesi 11 milyon 315 bin TL'ye yapılan spor lisesi Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde faaliyet gösteriyor. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında öğrenci alımına başlayan spor lisesinde yeni dönemin ön kayıtları da başlıyor.

ÖN KAYIT'TA SON GÜN 29 HAZİRAN

Yetenekli sporcular yetiştirmeyi,  ulusal ve uluslararası dereceler alabilecek sporcular yetiştirmeyi hedef alan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 15 Haziran'da başlayan ön kayıtları 29 Haziran'da son bulacak. Ön kayıtlarını yaptıran sporcuların yetenek sınavları ise 1 Temmuz ve 10 Temmuz arasında gerçekleştirilecek.

Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Müdürü Taner Yıldırım, ön kayıtlarla ilgili bilgi almak isteyen sporcuların www.763520.meb.k12.tr adresine girmelerinin yeterli olacağını ve başvuru için Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'ne müracaat edilmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım, "Spor yapmayı seviyor, sporu meslek edinmek istiyorsanız adresiniz burası" dedi.