Uzaktan eğitime rağmen Kuran-ı Kerim okumayı öğrenen 20 öğrenci ve ailelerinin katıldığı törende, başarılı miniklere karne, teşekkür belgesi, Kuran-ı Kerim ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay minik çocukların ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.

Kütüphane Haftası ALKÜ’de Kitap Okuma Etkinliği İle Kutlandı Kütüphane Haftası ALKÜ’de Kitap Okuma Etkinliği İle Kutlandı

Çocuklarının heyecanını paylaşan aileler, Kuran Kursu Öğreticisi Hatice Savaş'a fedakarlıkları için çok teşekkür ettiler. Uzaktan eğitime rağmen her çocuğa ayrı ayrı özel bir ilgi gösterildiğini ve nitelikli bir ahlak, din, karakter ve Kuran bilgisi verildiğini söylediler.

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan hoca; 'Ailede mutluluğun sırrının manevi eğitimde ve değerlerde saklı olduğunu ve bu kursların devlet eliyle toplum mutluluğuna büyük bir katkı sunduğunu' anlattı. Çocuklarını kurslara gönderen ailelere ve Kurs Öğreticisi Hatice Savaş'a ayrı ayrı teşekkür ederek miniklerin heyecanlarına ortak oldu.

Miniklerin şiir, hadis, ayet ve duaları ile program son buldu.