Alanya’da eğitime yeni bir soluk getiren Hasbahçe Koleji fark yaratmaya devam ediyor. Pandemi döneminde yaptığı çalışmalarla dönemin en başarılı okullarından olan Hasbahçe Koleji’nde ilk eğitim öğretim dönemi kapandı.

Hem yüz yüze eğitim sürecinde hem de uzaktan eğitim sürecinde öğrenciler ve velilerden tam not alan Hasbahçe Koleji, etkin ve başarılı eğitici kadrosu ile tüm öğrencileri ile özel olarak ilgileniyor.

OKULUM TEMİZ BELGESİ ALINDI

Hasbahçe Koleji hijyen ve temizlik konusunda attığı adımlarla da dikkat çekiyor. Pandemi sürecindeki en güvenli okullardan olan Hasbahçe Koleji, Milli Eğitim tarafından verilen ve Türk Standartları Enstitüsü onaylı ‘okulum temiz’ belgesini de almaya hak kazandı.  Okulun aldığı belge eğitim camiası tarafından da övgüyle karşılandı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Hasbahçe Koleji’nde 15 Şubat’ta başlayacak olan ikinci dönem hazırlıkları da başladı. 15 Şubat’ta yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitim ile ilgili tüm gerekli adımların atıldığı kolej şimdiden öğrencilerine ikinci dönemde de kaliteli eğitim vaat ediyor.

DOĞAN: İYİ TATİLLER

Hasbahçe Koleji Kurucusu Hilmi Doğan, Yedi Gün Haber’e bir açıklama yaparak, çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Doğan, “Alanya’nın eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bize destek veren ve bizleri tercih eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diyor ve sağlıklı, dolu dolu bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz . İkinci dönemde yeni başarılı günlerde buluşmak dileğiyle.” dedi.