Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 26 – 27 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına, özel araçlarıyla gitme durumu olmayan öğrencileri, ücretsiz olarak sınav yerlerine götürüleceğini açıkladı. Belediye, 26 – 27 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına girecek öğrenciler için Gazipaşa’dan otobüs kaldıracak. Özel araçlarıyla sınava gitme durumu olmayan öğrenciler, Gazipaşa Belediyesi tarafından sınava gireceği okullara bırakılacak. Özel aracıyla sınava gitme durumu olmayan ve belediyenin hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, 25 Haziran Cuma günü saat 13.30’a kadar Gazipaşa Belediyesi Halk Masa Birimine müracaat etmesi ya da 0242 572 10 13 – 120 numarasına başvuruda bulunmaları gerekiyor.

ALKÜ İş Birliklerine Yenilerini Ekliyor! Stuttgart Üniversitesi İle İş Birliği Yapılacak ALKÜ İş Birliklerine Yenilerini Ekliyor! Stuttgart Üniversitesi İle İş Birliği Yapılacak

‘’ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Konu hakkında bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı 26– 27 Haziran tarihlerinde, Alanya’da sınava girecek öğrencilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak için öğrencilerimizi sınav yerlerine ücretsiz olarak götürüyoruz. Özel aracı ile seyahat imkânı bulunmayan öğrencilerimiz, 25 Haziran Cuma günü saat 13:30’a kadar Halk Masa birimimizin 0242 572 10 13 – 120 iletişim numarasına başvuruda bulunabilirler.  Sınav sabahı saat 07.30’da belediye hizmet binamız önünden hareket edecek araçlarımız, sınav bitiminde öğrencilerimizin geriye dönüşlerini de sağlayacaktır. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyorum.’’ dedi.

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sınava girecek olan öğrencilerin, sınav bitiminde de Gazipaşa’ya ulaşımlarının sağlanacağının bilgisini verdi.