Okul Öncesi Öğretmeni Arzu Zeynel Oktan yürütücüsü olduğu eTwinning Power of Goodness / İyiliğin Gücü Projesi kapsamında Yaşlılar Haftası ile ilgili olarak iyiliğin, saygı ve sevginin timsali olan yaşlılarımıza gerek değerin verilmesi, toplumun onlara her daim ihtiyaçlarının olduğunun hissettirilmesi adına bir etkinlik planladıkları ve bu etkinliği uzak şehirlerden olmasının daha anlamlı olduğunu düşündükleri ve bu amaçla Erzurum Özel Güzide Bakım Merkezinde kalan büyüklerimizle öğrencilerimizi online görüşme platformunda buluşturdukları belirtti. Büyüklerimiz belki hiç bilmedikleri bir şehirdeki öğrenciler ile sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar, öğrencilerimiz ise dedelerimizin ninelerimizin sevgi dolu şefkat dolu enerjilerini ekrandan da olsa hissettiler.

Okul Öncesi Öğretmeni Arzu Zeynel Oktan yürütücüsü olduğu eTwinning Power Of Goodness / İyiliğin Gücü Projesinin amacının; 3-6 yaş arası çocuklarda iyilik kavramını geliştirmek ve değerler eğitimindeki sevgi-saygı-hoşgörü-yardımlaşma gibi konuları çocukların yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Çocuklarımızın insana, doğaya, hayvana iyilik yaparken sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, merhamet vb. konularını öğrendiklerini ifade etti. Ayrıca ilçemizde yürütülen eTwinning projelerine desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz’a teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz, okulumuzdaki e-Twining çalışmalarını yakından izlediklerini, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi dünyayla buluşturan, çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi benimseten öğretmenlerimize her zaman destek olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Alanya’nın İki Üniversitesi Protokol İmzaladı! Kütüphaneler Ortak Kullanılacak Alanya’nın İki Üniversitesi Protokol İmzaladı! Kütüphaneler Ortak Kullanılacak