Kreş Öğrencisine Darp İddiasına Aileden Ve Kreşten Yanıt! Kreş Öğrencisine Darp İddiasına Aileden Ve Kreşten Yanıt!

Alanya Özel Eğitim Anaokulu bahçesinde, sterilize ve sosyal mesafe sınırları içerisinde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda öğretmen katıldı. Nostaljik bir havada gerçekleşen sinema etkinliğine gelenler sandalyelerini yanlarında getirdi.

Film gösteriminde ise Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler perdeye yansıdı. Okul müdürlüğü misafirlere limonata ve patlamış mısır ikramında bulundu.

Filmi izlemeye gelen konuklar, açık hava sinemasının nostaljiyi yaşatması ve yaz gününde açık havada film izleme keyfi yaşatması açısından çok güzel bir uygulama olduğunu söylediler.

Alanya Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Serkan Aktaş; “ Pandemide yoğun şekilde evlerinde uzaktan eğitim yöntemiyle çalışan öğretmenlerimize moral ve motivasyon olması için bu etkinliği düzenledik. Fedakar öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize, emeği geçen ekip arkadaşlarıma, bizden desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve onun nezdinde tüm belediye çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.