Alanya, Gazipaşa ve Manavgat başta olmak üzere Antalya, Aydın ve Muğla illerinde Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi kapsamında çalıştırılmak üzere öğrenci ve mezunların başvurularını bekleyen şirketten konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Projesi kapsamında Antalya, Aydın ve Muğla illerinde çalışmak üzere; sahada tablet bilgisayarlar ile beraber yol, yapı, numarataj, bağımsız bölüm ve diğer yapıların numarataj yönetmeliğine uygun olarak güncellenmesi, fotoğraflandırılması, öznitelik bilgilerinin girilerek MAKS'a uygun hale getirilmesi amaçlanmaktadır. Bu proje kapsamında aşağıda belirtilen niteliklere uygun çalışma arkadaşları aramaktayız.

·        Tercihen daha önce MAKS projesi kapsamında veri üretimi faaliyetlerinde ve benzer pozisyonlarda çalışmış,

·        Esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu,

·        Ulusal Adres Veri Tabanı ve Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) bilgi sahibi,

·        Askerlik ile ilişiği olmayan veya en az 1 yıl tecilli olan,

·        İş disiplini, ahlakı ve yaptığı işin doğruluğu konusunda kendine güveni tam olan,

·        Belirli süreliğine farklı bir ile geçiş yapıp destek çalışmasında bulunabilecek,

·        En az lise mezunu, tercihen üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama, Harita Teknikerliği, Harita Mühendisliği, Coğrafi Bilgi Sistemleri veya Coğrafya bölümlerinden mezun.

MAKS projesinde tecrübeli adayların başvuru sırasında ön yazı olarak veya özgeçmişlerinin iş deneyimleri kısmında proje kapsamındaki faaliyetlerini detaylı bildirmeleri önemli olduğu belirtilirken, başvuruda bulunmak isteyen adayların [email protected] mail adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.