Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı (MRB) Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde devir- teslim töreni düzenlendi. Gazipaşa MRB MYO Dr. Öğr. Üyesi Fikret Işık görevi, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Uçkaya’dan devraldı. Müdürlük makamında gerçekleşen törene meslek yüksekokulunun akademik ve idari personeli katılım gösterdi.

Müdürlük görevini Işık’a teslim eden Uçkaya, kısa bir teşekkür konuşmasının ardından Işık’a başarılar diledi. Uçkaya, “Görevim süresince tüm personelimizle aile olduk. Birlikte çok güzel zamanlar geçirdik ve üniversitemize hep birlikte hizmet ettik. Bende güzel tecrübeler edindim. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a teşekkür ederim” diye konuştu. 

ALKÜ’lü Hemşirelik Öğrencileri NANDA Eğitimi Aldı ALKÜ’lü Hemşirelik Öğrencileri NANDA Eğitimi Aldı

Müdür Işık’ta hizmetlerinden dolayı Uçkaya’ya teşekkür ederek, “Üniversitemize olan hizmetimizi değerli hocamızın bıraktığı noktandan yürütmeye devam edeceğiz. Bu bir görev ve bayrak yarışı. Sorumluluğu var ve Allah kimseyi mahcup etmesin. Beni bu göreve layık gören Rektörümüze saygılar sunarım” dedi.

Törenin sonunda, Müdür Işık, Dr. Öğretim Üyesi Uçkaya’ya hizmetleri için çiçek takdim etti.