Alanya Belediyesi’nin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’ne yaptığı katkılarla oluşturulan yeni birimler, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan ve fakülte çalışanlarının katılımıyla düzenlenen törende Başkan Yücel’e ALKÜ’ye olan desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Başkan Yücel Kitap Kurdu Öğrencileri Ödülsüz Bırakmadı Başkan Yücel Kitap Kurdu Öğrencileri Ödülsüz Bırakmadı

“ÜNİVERSİTEMİZİN KATKILARI PAHA BİÇİLMEZ”

Törende konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlara en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirtti. “Üniversiteler sadece öğrencilere değil, bulundukları kentleri bütünüyle şekillendiren yapılardır” diyen Başkan Yücel, “Biz yerel yöneticiler her zaman için sağlık, eğitim ve istihdam diyerek yola çıkarız. Böylelikle de temel alt yapı, planlama, ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal projelerle şehrimize yön verecek projelere hep dahil olmak isteriz. Alanya’mız sürekli büyüyen, gelişen ve değişen bir yer. Bizde şehrimize vizyon ve misyon katarak büyümesine özen gösteriyoruz. Alanya’mızda üniversitemizin olması benim için ve şehrimiz için ayrıcalıktır. Biz üniversiteleri şehrimize vizyon, misyon katan kurumlar olarak görmekle birlikte şehrimizin eğitimine ve sağlığına öncülük yapan ve bizimle büyüyen bir yapı olarak görüyoruz. Bir ekip ruhu içinde üniversitelerimizle güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum.  Biz elimizden geldiği kadar gayretle çalışıyoruz ve sizlerin de gayretle çalıştığınızı biliyoruz. Her zaman için emrinize amadeyiz” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ İLK GÜNDEN BU YANA DESTEKÇİMİZ”

ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan, Başkan Yücel’e ALKÜ’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. “Başkanımızdan ne zaman destek istesek varını yoğunu ortaya koyuyor” diyen Rektör Kalan, “Üniversitemizin büyümesinde ve gelişmesinde başkanımızın destekleri asla gör ardı edilemez. İhtiyaçlarımızın karşılanması, taleplerimizin yerine getirilmesi noktasında bizlere sağladığı kolaylık kendisinin eğitime ve ilime olan saygısının ve sevgisinin bir göstergesi. Tüm ALKÜ ve eğitim öğretim camiası adına kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“ALANYA ADEM BAŞKANA SAHİP OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI”

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Başkanımızın katkılarıyla az önce bir başka eğitim yuvasının açılışını daha gerçekleştirdik. Rektör Hocamın söylediği gibi başkanımızın Alanya’ya ve eğitime olan katkıları ortada. Kendisine verdiği tüm emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİ BİRİMLER AÇILDI ESKİLER YENİLENDİ

Alanya Belediyesi tarafından Diş Hekimliği Fakültesi’ne Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Kliniği’nin ve atık merkezinin oluşturulmasının yanı sıra iş yeri hekim odası, bay/bayan mescit, bebek bakım odası, bina girişi ve otopark düzenlemesi, 16 dönümlük bahçenin bakımı ve temizliği, çeşitli birimlerin boyanması konusunda destek sağlandı.