Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl okullar erken kapanmış ve eğitim öğretim sezonu yarım kalmıştı. Online olarak verilen eğitimler sonrası, okulların yeniden açılacağı gün için geri sayım da başladı. Uzun süredir okullarından ayrı kalan öğrenciler yeni dönemle birlikte tekrar okullarına kavuşacaklar.

ALANYA’DA HUMMALI ÇALIŞMA

Alanya’da açılacak olan eğitim öğretim sezonu öncesi okullarda hummalı bir çalışma var. Okulların daha steril bir hale kavuşması ve gerekli bakımların yapılması için Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğündeki çalışmalar sürüyor. Okullardaki tüm araç gereçler yenilenip temizlenirken; peyzaj, boya gibi pek çok konuda da çalışmalar yapılarak, öğrencilere daha rahat ve temiz bir imkan sunulması hedefleniyor.

VELİLERDEN TEŞEKKÜR

Alanya’da eğitim gören pek çok öğrencinin velisi çalışmalar için Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve okul yönetimlerine teşekkür ettiler. Çalışmaları bizzat takip eden Müdür Er’in çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, okul yönetimlerinin de sağlıklı bir ortamda eğitime başlanılabilmesi için gerekli tüm adımların atılmasını istediler.