Edinilen bilgiye göre, olay dün sabah saatlerinde Alanya’nın Okurcalar Mahallesi Club Karaburun Otel’in önünde meydana geldi. İddialara göre Aslen Hataylı olan Ş.A. isimli şüpheli şahıs Vito marka bir araçla bir petrol ofisine geldi. Aslen Ispartalı olan ve Okurcalar’da ikamet eden Tolga Samur (21) ise o sırada motosikletini yıkamakla meşguldü.

ÖFKESİ DİNMEDİ, İKİ KEZ ÜSTÜNDEN GEÇTİ
Tolga Samur, motosikletini yıkadığı sırada otomobille yanaşan Ş.A.’nın aracına su sıçrattı. Bunun üzerine öfkelenen araç sahibi Ş.A. Samur’la tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine motosikletine atlayan Samur olay yerinden uzaklaştı. Öfkesini alamayan Ş.A. ise Samur’u otomobiliyle takip etti. 

Tolga Samur’u takip eden öfkeli otomobil sürücüsü Ş.A., Club Karaburun Otel’in önünde motosikletli Samur’a arkadan hızla çarparak yere düşürdü. Motosikletten savrulan Samur ise kafasını sert zemine çarpıp olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının iddialarına göre öfkesi dinmeyen otomobil sürücüsü Ş.A. araçla tekrar Samur’un üstünden geçti.

HER TÜRLÜ ÖLDÜRECEKTİM

Olayın ardından Yeşilköy Jandarması tarafından yakalanarak gözaltına alınan Ş.A. suçunu itiraf etti. Samur’u kasten öldürdüğünü söyleyen Ş.A., “Zaten ölmeseydi öldürecektim. Her türlü alacaktım canını” dedi.