ÖZEL HABER

Olay geçtiğimiz hafta Alanya’nın Sugözü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; evlerinin önünde muz yetiştiren Semra ve Enes Koca çifti, bebeklerini dünyaya getirmek üzere hastaneye gittiler. Çiftin hastanede olmasını fırsat bilen kimliği belirsiz kişiler, bahçeye girerek muz ağaçlarını kestiler. Tek geçimleri muz bahçesi olan çift, doğumdan gelince adeta şok yaşadı. Yaklaşık 20 bin TL’lik zarara yol açan saldırının failleri her yerde aranıyor.

“AKRABALARIMIZDAN ŞÜPHELENİYORUZ”

yedigunhaber.com’a konuşan Semra Koca, “Bizim tek geçim kaynağımız bu muz bahçesiydi. Hastanede doğum telaşında olduğumuz için birileri gelip muz ağaçlarının çoğunu kesmiş. Durumu emniyet güçlerine bildirdik ve olay yerinde incelemeler yapıldı. Geçtiğimiz günlerde husumet yaşadığımız akrabalarımızdan şüpheleniyoruz.” dedi.

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Çocuk yapmanın mutluluğunu bile yaşayamadığını belirten genç anne, “Bize akrabalarımızdan başka zarar verecek kimse de yok. Çocuk yapmanın mutluluğunu bile yaşayamadık. Görgü tanığı ve kamera kaydı olmadığı için bir neticede elde edemiyoruz.  Bu yüzden kimseyi suçlamıyoruz. Bu dünyada kayıt olmayabilir ancak öbür tarafta bunun hesabını nasıl verecekler? Bu kişileri Allah’a havale ediyorum. Dertleri neyse bizimle çözselerdi, o ağaçlardan ne istediler. Onlara gözümüz gibi bakıyorduk.” diye konuştu.

İlginç olayla ilgili soruşturma devam ediyor.