25 Aralık 2019'da kaybolan 61 yaşındaki Halil Ergül, Erzincan'da eşi ve bir kızıyla birlikte yaşadığı evden anneme gidiyorum diye çıkmış ve bir daha geri dönmemişti. Kaybının 9. gününde polise başvuran eşi ve kızı babalarından haber alamamıştı. Bunun üzerine Halil Ergül'ün kardeşleri Selvinaz Akbulut ve Nusrettin Ergül Müge Anlı'ya katılarak kardeşlerini aramaya başladılar. Maaş gününde maaşını çekmesini bekleyen aile, maaşını da çekmeyince şüpheler arttı. Fakat Halil'in ailesini aramadan polise gitmesi, Halil'in kardeşlerinin kafasında soru işareti bıraktı. Bugün yayına katılan Halil'in eşi ve kızı arasında Halil'in kardeşleri arasında kavga çıktı. Halasına küfürlü mesajlar atan Derya ise halasının evlerini bastığını o yüzden o mesajı attığını söyledi. Kızının verdiği bilgilerde Halil'in epilepsi hastası olduğu ve ilaçlarını da yanına almadığı ortaya çıktı. Daha sonrada Halil'in evden çıkarken anneme gidiyorum bilgisini de vermediğini söyledi. Bu duruma şaşıran Anlı, bu bilgiyi nereden çıkardıklarını sorunca ise gelmeyince öyle zannettik yanıtını aldı.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erzincan’da, 37 gündür kayıp olan Halil Ergül (61) için Karasu Nehri kenarında AFAD ve komandolar eşliğinde arama çalışması başlatıldı. Çalışmalara kadavra ve iz takip köpeği de eşlik ediyor.

HALİL ERGÜL ALANYA’DA MI?

Bugün (30 Ocak) yayınlanan programda Alanya’dan gelen ihbarı paylaşan Müge Anlı, “Biraz önce Alanya’dan bir ihbar geldi. Halil Ergül’ün ‘İş arıyorum, inşaatlarda çalışabilirim’ dediği söylendi. Ama Halil beyin inşaatlarda çalışabilecek bir durumu söz konusu değil. İhbar sahibiyle tekrar iletişime geçeceğiz. Başka görenler de var mı Alanya’da bakacağız” dedi.